Ahotel Hotel Ljubljana, Slovenija
00386 1 429 15 98 info@ahotel.si
Cesta dveh cesarjev 34d, Ljubljana Zemljevid

STORITVE

BREZPLAČEN Wi-Fi
dostop do interneta
BREZPLAČNO
parkiranje tik ob hotelu
UGODEN TAKSI
našega partnerja
ZAJTRK
vključen v ceno sobe
ODPRTO 24UR
na dan za goste hotela
RAČUNALNIK
za uporabo v hotelu
Oglejte si dodatno ponudbo

AHOTEL HOTEL LJUBLJANA

Ahotel je samostojni hotel s tremi zvezdicami v mestu Ljubljana. Zaradi svoje lokacije ter ponudbe in storitev, ki jih ponuja, predstavlja idealno namestitev tako za turistične goste, ki uživajo v čarih in znamenitostih mesta Ljubljana, kot tudi za poslovne goste. Več o nas

Več o nas

Ker se vse začne z A ... tudi vaš obisk Ljubljane ... v Ahotelu hotel Ljubljana.

Sobe & ApartmajiSobe & Apartmaji

Vse naše sobe so prostorne, z velikimi in udobnimi posteljami ter delovnim prostorom, če vam obveznosti narekujejo še nekaj dodatnega dela. Za naše goste, ki si želijo več udobja in večje domačnosti, ter tiste, ki posebej cenijo zasebnost, pa Ahotel Ljubljana ponuja dva moderno opremljena, prostorna apartmaja. Naše prijazno hotelsko osebje bo z veseljem odgovorilo na vsako vaše vprašanje, težavo ali željo. Če še ni, pa Ahotel zagotovo bo postal vsakokratna prava in edina izbira ob obisku Ljubljane.

Konferenčne dvoraneKonferenčne dvorane

V Ahotelu sta vam na voljo dve klimatizirani in svetli konferenčni dvorani z vso tehnično opremo, ki sprejmeta do 45 udeležencev in sta primerni za organizacijo seminarjev, poslovnih sestankov, različnih predstavitev, delavnic in izobraževanj. Pri izvedbi različnih dogodkov v Ahotelu so gostom na voljo tudi gostinske storitve, pogostitev s prigrizki in pijačo v hotelskem Lounge baru, jedilnici ali na pokriti letni terasi ter veliko brezplačno parkirišče, ki leži tik ob hotelu. 

Samopostrežni zajtrk & BarSamopostrežni zajtrk & Bar

Da bo jutro popolno, nikakor ne zamudite samopostrežnega zajtrka, ki vas z omamnim vonjem kave in svežega peciva vabi, da si za res dober začetek dneva vzamete še nekaj dodatnih minut jutra Konec dneva pa dovolite, da vas objame čarobnost Lounge bara ali toplota poletne noči na njegovi poletni terasi. Seveda je Lounge bar odprt tudi podnevi in je idealno mesto za sproščen pogovor s prijatelji.

Če še ni, pa Ahotel zagotovo bo postal vsakokratna prava in edina izbira ob obisku Ljubljane.

“Zelo dobra izkušnja”

Ocenjeno 2013

Lokacija: Hotel leži v mirnem predelu mesta, z avtom zlahka dostopnem z avtoceste, in ima veliko parkirišče. Ob prihodu v hotel sem najprej mislil, da je le nekoliko predaleč od mestnega jedra, a sem potem prijetno presenečen ugotovil, da je do tam in do glavnih parkirišč v centru (še zlasti preprosto za uporabo je parkirišče pod Kongresnim trgom) dejansko samo pet minut vožnje.

Lokacija

Cesta dveh cesarjev 34d, Ljubljana
GPS: 46.032309,14.492584

Najdete nas samo streljaj iz strogega mestnega jedra. Tako si lahko peš ali s kolesom ogledate in doživite vse zanimivosti Ljubljane. Hkrati pa je Ahotel ravno prav oddaljen, da vam lahko zagotovimo miren in trden spanec, stran od mestnega vrveža in nočnega življenja.

Prekliči/spremeni rezervacijo

Kontaktirajte nas

+386 1 429 15 98