Rezervirajte

Hotelske storitve in opremljenost

Hotelske storitve in opremljenost

Brezplačni samopostrežni zajtrk

Da bo jutro popolno, nikakor ne zamudite samopostrežnega zajtrka, ki vas z omamnim vonjem po kavi in svežem pecivu vabi, da si za res dober začetek dneva vzamete še nekaj dodatnih minut jutra.

Brezplačno parkirno mesto

Hotelu pripada veliko parkirišče za osebna vozila, ki je gostom hotela na voljo brezplačno in brez predhodne rezervacije.

Brezplačen brezžični dostop do interneta

Gostom je po vsem hotelu na voljo brezplačen hitri brezžični dostop do interneta.

Posebej ugodni prevozi s taksijem

Za goste Ahotela je na voljo prevoz s taksijem našega partnerja po posebej ugodnih cenah. Po Ljubljani se lahko zapeljite po ugodni ceni že od 3,5 evra.

Transfer od/do letališča

Da bi se izognili dragim storitvam prevoza, ki jih ponujajo na letališčih, prek spletne rezervacije ali s poslano prošnjo po elektronski pošti naročite transfer do Ahotela in nazaj.

Lounge bar s teraso

V sklopu hotela deluje Lounge bar, ki je gostom hotela na voljo 24 ur na dan vse dni v tednu ter kjer se lahko razvajate ob široki ponudbi vin, žganih pijač, koktajlov, čajev, kave in prigrizkov, si izposodite prenosni računalnik za brskanje po spletu ali pa le prelistate časopise in revije. Lounge bar je odličen kraj za sproščanje, za srečanje s prijatelji kadar koli v dnevu ali za sprostitev po napornem dnevu.