Rezervirajte

Apartmaji v Ljubljani

Apartmaji v Ljubljani

Ahotel Ljubljana svojim gostom ponuja dva lepa in udobna apartmaja, ki ju sestavljajo spalnica, dnevni prostor z jedilnico, kuhinja in kopalnica. Apartmaji so odlična rešitev za tiste goste, ki si hkrati želijo vseh storitev, ki jih ponuja hotel, ter zasebnost in udobje prostornosti apartmaja. Apartma je mogoče najeti za krajše ali daljše obdobje.

Apartmaji v Ahotelu Ljubljana so tako še zlasti primerni za družine, manjše skupine (nastanitev za štiri osebe – zakonska postelja in dvojni kavč; dogovoriti se je mogoče za dodatno ležišče) ali za posamezne obiskovalce, ki si želijo večjega udobja.

Apartmaji so zelo prostorni in svetli, v celoti opremljeni z modernim, stilskim in sodobnim pohištvom. Otroci do tretjega leta starosti v apartmaju prebivajo brezplačno, če ne potrebujejo dodatnega ležišča. Po dogovoru se lahko v apartma namesti otroška posteljica.

Sveže brisače in posteljnina so v apartmaju na voljo brezplačno, prav tako kot samopostrežni zajtrk v hotelu in brezžični internetni dostop. Za naše goste je zagotovljeno tudi brezplačno parkiranje, pri čemer vnaprejšnje rezervacije niso potrebne, saj ima Ahotel Ljubljana veliko zasebno parkirišče.

Apartma z eno spalnico

Velikost sobe: 45-50m2 / Velikost postelje: 160 x 200 + (Sofa 160 x 200)