Rezervirajte

Hotelske sobe v Ljubljani

Hotelske sobe v Ljubljani

Ahotel Ljubljana ponuja 26 sob različnih kategorij, ki zagotovo zadostijo potrebam in željam tako poslovnih gostov kot tudi tistih gostov, ki pridejo v Ljubljano na oddih. Vsakemu gostu ponujamo izbor sob, ki zagotavlja odlično namestitev, saj so hkrati kombinacija prijaznosti, moderno opremljenega okolja, občutka sproščenosti in udobja.

Sobe v Ahotelu Ljubljana so svetle in prostorne, z velikimi in udobnimi posteljami ter delovnim prostorom, če vam obveznosti narekujejo dodatno delo. Samopostrežni zajtrk in brezžični dostop do interneta sta brezplačna, prav tako kot parkiranje za osebna vozila na našem zasebnem parkirišču (predhodne rezervacije zato niso potrebne).

Ne glede na to ali potrebujete hotel v Ljubljani za poslovne ali turistične namene, boste z izbiro našega hotela deležni udobja, vaše želje pa se bomo trudili zadovoljiti, če nam jih boste le zaupali.

Soba TWIN

Velikost sobe: 22m2 / Velikost postelje: 2 x (90 x 200)

Soba SUPERIOR

Velikost sobe: 23 - 25m2 / Velikost postelje: 180 x 200

Soba KING

Velikost sobe: 22m2 / Velikost postelje: 180 x 200

TROPOSTELJNA soba

Velikost sobe: 22 - 23m2 / Velikost postelje: 1x Kraljeva postleja 180x200 + 1xDvopostelno ležišče / Dodatno ležišče or 2xDvopostelno ležišče 90x200 + 1xDvopostelno ležišče / Dodatno ležišče