Rezervirajte

Kako od hotela do ...

Kako od hotela do ...

Čeprav je Ljubljana glavno mesto države, je razmeroma majhna, zlasti v primerjavi z drugimi evropskimi prestolnicami. Vendar pa ima to za popotnike, turiste in poslovneže svoje prednosti – različni predeli Ljubljane so namreč zlahka in hitro dostopni, pot do njih pa je prijetna. Kateri način prevoza vam je ljubši in ga boste izbrali, je povsem odvisno od vas samih.

Najem kolesa:

Vožnja s kolesom je prijetna, učinkovita in preprosta. Zato pri Ahotelu ponujamo izposojo koles po ugodni ceni.

Peš:

Mesto lahko raziščete na več načinov, če pa boste to storili peš, boste zagotovo odkrili majhne zaklade, skrite kraje in še precej drugih stvari, ki jih sicer ne bi. Poleg tega je Ljubljana razmeroma majhna in zato več kot primerna, da jo spoznavate peš.

Na recepciji lahko dobite brezplačne zemljevide, različne vodiče, navdihujoče načrte potovanja in veliko koristnih informacij, s katerimi si boste pri načrtovanju izletov in ogledov po Ljubljani lahko pomagali.

Taksi:

Taksiji so zagotovo najudobnejše transportno sredstvo, saj vas bo voznik pripeljal naravnost do vašega cilja. Ob prijavi v Ahotel vsak gost prejme  telefonsko številko taksi službe našega partnerja, ki ponuja posebno ugodne cene prevozov. S taksijem se boste (do 4 osebe) od Ahotela do središča Ljubljane pripeljali v samo treh do petih minutah, za kar boste odšteli le 4 EUR.

Mestni avtobus:

Prevažanje z avtobusom je preprosto, praktično in cenovno dostopno. Od Ahotela do avtobusnega postajališča proge št. 9, ki vas pripelje naravnost do mestnega središča, je le nekaj minut hoje (približno 600 metrov).

Avtomobil:

Slovenija je izredno slikovita in raznolika dežela. Predlagamo vam, da jo bolje spoznate. Najem avtomobila je odlična izbira, če želite po Sloveniji potovati z lastnim tempom.

Vse informacije o tem, kako najeti avtomobil, ali katere koli druge informacije o potovanju z avtomobilom lahko dobite na recepciji hotela.